Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Βιογραφικό Μ. Καλπακίδη, CDT

Ο Κος Μιχάλης Καλπακίδης γεννήθηκε το 1971 στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Είναι ενεργός στον οδοντοτεχνικό χώρο από το 1991, οπότε και ολοκλήρωσε τις σπουδές του στην οδοντοτεχνική τεχνολογία «The programme in Dental Technology of three years (180 higher education credits)» στο Karolinska Institute, στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Αποτελεί μέλος της SACD, Swedish Academy of Esthetic Dentistry.

Από το 2000 είναι o CEO του οδοντοτεχνικού εργαστηρίου Tumba Dental και πρωτοπόρος στην ψηφιακή οδοντοτεχνική κοινότητα στη Σουηδία, η οποία δημιουργεί και διαδίδει την ψηφιακή ροή εργασίας (Digital-workflow). Το Tumba Dental είναι σήμερα, το μεγαλύτερο οδοντοτεχνικό εργαστήριο της Στοκχόλμης και ένα από τα πιο ξακουστά στη Σουηδία. Από το 2014, ίδρυσε στη Θεσσαλονίκη το οδοντοτεχνικό εργαστήριο Scandinavian Dental Group, μαζί με τον συνεργάτη του Ferit Onder.

«Η στρατηγική μας ήταν και είναι πάντα να τοποθετούμε την ανάπτυξη και την παραγωγή σε ένα επίπεδο υψηλής τεχνολογίας, το οποίο αποτελεί ένα σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Ωστόσο, η επαγγελματική γνώση και η προσωπική δέσμευση δεν μπορούν να αντικατασταθούν, ακόμη και με την τεχνολογία, γι 'αυτό και η ανάπτυξη του προσωπικού μας αποτελεί υψηλή προτεραιότητα».

We try to create a unique culture that inspires both our technicians but also our customers

Μενού