IMG 0270

Μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις+ EOS

Το οδοντοτεχνικό εργαστήριο SDG χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας μέταλλα και κεραμικά υλικά για την κατασκευή των αποκαταστάσεων. Με τα χρόνια πειραματίστηκαν και εφάρμοσαν μια ποικιλία από πορσελάνες και μέταλλα. Σήμερα μπορούν και επιλέγουν τα καλύτερα υλικά και επικεντρώνονται στην τελειωποίησή τους. Οι μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις αποτελούν μέρος των εργασιών που προσφέρει το SDG, δίνοντας πάντα το καλύτερο λειτουργικό και αισθητικό αποτέλεσμα.

Η ψηφιακή τεχνολογία έχει καθιερωθεί σε διάφορους τομείς της οδοντιατρικής και θεωρείται ήδη μέρος της βιομηχανίας. Το laser sintering έχει αντικαταστήσει σχεδόν εξ ολοκλήρου την διαδικασία της χύτευσης σε αρκετές χώρες. Στο μέλλον όλο και πιο πολλοί οδοντοτεχνίτες θα χρησιμοποιούν το ποντίκι αντί για ένα μαχαιράκι κεριού και οι οδοντίατροι τα ενδοστοματικά scanner στη θέση του δισκαρίου αποτύπωσης. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και κάνει την διαδικασία πιο αποτελεσματική.

Στην οδοντοτεχνική η χρήση του laser sintering έχει τα εξής πλεονεκτήματα:-ασφάλεια στην εφαρμογή
-μεταλλικούς σκελετούς χωρίς πόρους
-εξοικονόμιση χρόνου
-φιλικός και ασφαλής τρόπος εργασίας πρός τον εργαζόμενο και το περιβάλλον
-καμία απώλεια μετάλλου.

Χρησιμοποιούμε ένα κεραμικό επικάλυψης με λευκίτη για συμβατική τεχνική διαστρωμάτωσης που μας προσφέρει εύκολα την επιθυμητή απόχρωση, όμορφο και γρήγορο αποτέλεσμα.

Μενού