ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το σύγχρονο οδοντοτεχνικό εργαστήριο Scandinavian Dental Group

ιδρύθηκε, με στόχο να παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές υπηρεσίες στην κατασκευή οδοντοτεχνικών εργασιών υψηλότερης ποιότητας, χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και παραμένοντας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Λευτέρης

Ο Λευτέρης σχεδιάζει ψηφιακά προσθετικές εργασίες. Ασχολείται με την εφαρμογή μεταλλικών σκελετών και σκελετών ζιρκονίου καθώς και με την συγκόλληση χρησιμοποιώντας τη συσκευή laser.

Ελένη

Η Ελένη είναι αυτή που ταξινομεί τις δουλειές μετά την παραλαβή του πακέτου καθώς και την προετοιμασία των εργασιών για την παράδοση. Είναι νέο μέλος στο ψηφιακό σχεδιασμό προσθετικών εργασιών και έχει αναλάβει την επεξεργασία των μεταλλικών και σκελετών ζιρκονίας πριν τη δόμηση της πορσελάνης.

Δημήτρης

Ο Δημήτρης αποτελεί νέο μέλος του εργαστηρίου και ασχολείται με τον ψηφιακό σχεδιασμό των προσθετικών εργασιών καθώς και τις εφαρμογές σκελετών ζιρκονίας.

Γιώτα

Η Γιώτα έχει αναλάβει το πόστο της δόμησης της πορσελάνης είτε σε μεταλλικό σκελετό είτε σε σκελετό ζιρκονίας καθώς και την επεξεργασία μονολιθικών εργασιών ζιρκονίας και το γυάλισμα αυτών.

Νίκος

Ο Νίκος έχει αναλάβει το πόστο της δόμησης της πορσελάνης είτε σε μεταλλικό σκελετό είτε σε σκελετό ζιρκονίας καθώς και την επεξεργασία μονολιθικών εργασιών ζιρκονίας και το γυάλισμα αυτών.

Άγγελος

Ο Άγγελος έχει αναλάβει το πόστο της δόμησης της πορσελάνης είτε σε μεταλλικό σκελετό είτε σε σκελετό ζιρκονίας καθώς και την επεξεργασία μονολιθικών εργασιών ζιρκονίας και το γυάλισμα αυτών.

Φίλιππος

Ο Φίλιππος έχει αναλάβει την απελευθέρωση των αυχενικών ορίων, των εργασιών. Ασχολείται με τον ψηφιακό σχεδιασμό των προσθετικών εργασιών και την τοποθέτηση αυτών στα κοπτικά μηχανήματα. Με τη συγκόλληση χρησιμοποιώντας τη συσκευή laser, καθώς και με τις εφαρμοφές μονολιθικών εργασιών ζιρκονίας και γυάλισμα αυτών.

Τζένη

Η Τζένη ασχολείται με τον ψηφιακό σχεδιασμό των προσθετικών εργασιών και την τοποθέτηση αυτών στα κοπτικά μηχανήματα. Με τις εφαρμογές σκελετών ζιρκονίας και επεξεργασία μονολιθικών εργασιών ζιρκονίας και γυάλισμα αυτών.

Βαλάντης

Ο Βαλάντης έχει αναλάβει την απελευθέρωση των αυχενικών ορίων, των εργασιών. Ασχολείται με τον ψηφιακό σχεδιασμό των προσθετικών εργασιών και με το τρόχισμα των μεταλλικών σκελετών και σκελετών ζιρκονίας.

Έλενα

Η Έλενα είναι εκείνη που ταξινομεί τις δουλειές μετά την παραλαβή του πακέτου καθώς και την προετοιμασία των εργασιών για την παράδοση. Είναι νέο μέλος στο ψηφιακό σχεδιασμό προσθετικών εργασιών και τοποθετηση αυτών στα κοπτικά μηχανήματα.

Σπύρος

Ο Σπύρος ασχολείται με την κατασκευή εκμαγείων και ανάρτηση αυτών καθώς και την προετοιμασία των κέρινων ομοιωμάτων. Είναι νέο μέλος στο ψηφιακό τμήμα και έχει αναλάβει το σκανάρισμα όλων των εργασιών πριν τη σχεδίαση αυτών.

Be the next member
of our team?

Στειλε μας το βιογραφικό σου

Μενού