Ολοκεραμικές

Ολοένα και περισσότερο τα φώτα της δημοσιότητας επικεντρώνονται στις ολοκεραμικές αποκαταστάσεις. Η πρόκληση έγκειται στο να προσφέρει την καλύτερη δυνατή λύση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις της ατομικής κλινικής κατάστασης καθώς και τις προσδοκίες αισθητικής.

Ζιρκονίας

Το διοξείδιο του ζιρκονίου έχει γίνει το υλικό της επιλογής για τις αποκαταστάσεις χωρίς μεταλλικό σκελετό. Διαθέτει αντοχή στην κάμψη παρόμοια με τις παραδοσιακές μεταλλοκεραμικές αποκαταστάσεις, αλλά είναι αισθητικά ανώτερη. Παρουσιάζει στοιχεία φωτοδιαπερατότητας, όπως ένα φυσικό δόντι, με αποτέλεσμα να προσφέρει ζωντάνια και φυσικότητα στις αποκαταστάσεις. Ανθεκτικό και μακράς διάρκειας υλικό, η ζιρκονία, είναι ιδανική τόσο για την κατασκευή τόσο προσθίων, όσο και οπισθιων αποκαταστάσεων. Ενδείκνυται για την κατασκευή μονής στεφάνης, γεφυρών 3-14 τεμαχίων καθώς και εξατομικευμένων υβριδικών επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων.

e.max Press

Κατασκευάζονται από κεραμικά υψηλής αισθητικής IPS e.max Press.
Με το σύστημα αυτό έχουμε άριστα αισθητικά αποτελέσματα που αγγίζουν το φυσικό λόγω της ισορροπημένης σχέσης μεταξύ φωτεινότητας και χρώματος. Το IPS e.max Press έχει σαν βάση το διπυρητικό λίθιο, είναι καινοτόμο, προσφέρει εξαιρετική αισθητική, ακρίβεια στην εφαρμογή και σωστή λειτουργία σε συνδιασμό με την υψηλή αντοχή 400MPa. Το υλικό διατίθεται σε 4 επίπεδα ημιδιαφάνειας και δύο μεγέθη για να καλύψει και τις πιο απαιτητικές αισθητικά αποκαταστάσεις. Χρησιμοποιείται για την κατασκευή ενθέτων, επενθέτων, στεφανών μερικής και ολικής κάλυψης, γεφυρων και όψεων.

e.max CAD

Το IPS e.max CAD είναι ένα καινοτόμο διπυριτικού λιθίου κεραμικό για εφαρμογές CAD/CAM. Αυτό το ασυναγώνιστο σύστημα προσφέρει υψηλής αισθητικής ποιότητα, καθώς και ευρύ φάσμα επιπέδων διαύγειας, αποχρώσεων και μεγεθών μπλοκ, με αποτέλεσμα να υπάρχει ευελιξία, σε αντίθεση με άλλα συστήματα της αγοράς. Είναι ιδανικό για την κατασκευή εξατομικευμένων υβριδικών επιεμφυτευματικών αποκαταστάσεων CAD/CAM (IPS e.max CAD Abutment Solutions), υψηλής αντοχής ολοκεραμικές αποκαταστάσεις, ολικής επικάλυψης (IPS e.max CAD Monolithic Solutions) και επικαλύψεις υψηλής αντοχής για σκελετούς οξειδίου του ζιρκονίου (IPS e.max CAD Veneering Solutions).

Μενού